STUUR ONS EEN EMAIL!​

FAQ

Lees ook onze F.A.Q. eens. Misschien vindt u hier al een antwoord op uw vraag.

Weet u niet precies welk type zand of grond u moet bestellen voor uw klus? Of heeft u vragen over de verschillende typen zand en grond in ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op. Of u nu zand in Den Haag, Alphen aan den Rijn of Ridderkerk nodig heeft, Nederhof Zand en Grond helpt u graag bij het maken van uw keuze.

– Straatzand
– Tuinaarde
– Aanvulgrond (geen kleine zakken)
– Speelzand
– Groencompost
– Drainagezand
– Potgrond
– Brekerzand
– Zaai- en stekgrond

U kunt gemakkelijk via onze webshop het gewenste zand of de grond bestellen. Wij kunnen het vervolgens op 3 manieren bij u bezorgen:

– Per big bags van circa 1 m3
– Per zak
– Los gestort

Ook is het mogelijk om het bestelde zand of grond direct in de voortuin geleverd te krijgen. Met onze handige inknijpservice kunnen we met onze autokraan maximaal 12 m3 zand of grond per keer op de desbetreffende locatie knijpen. Houd rekening met een reikwijdte van ca. 5 meter.

Wanneer u zand of grond bij ons besteld kunt u rekenen op de beste service en dat tegen de scherpste prijs. Onze thuisbasis is Den Haag, maar we leveren ook in omstreken zoals: Alphen aan den Rijn, Ridderkerk, Delft en Zoetermeer.

Ons bezorgingsgebied is 45 km vanaf ons kantooradres op de Tauber 19 in Den Haag (2491 DB) berekend via een route die normaal bereikbaar is voor grote vrachtauto’s

 

Ik zou u adviseren om zakken tuinaarde van 30 Liter te bestellen en deze door de woning te lopen. Deze tuinaardezakken worden op een statiegeld pallet bij u afgeleverd en zijn schoon waardoor u in de woning geen rommel hoeft te maken.