We komen de producten persoonlijk bij u afleveren

Binnen een straal van 45km rondom onze vestiging in Den Haag leveren we uw bestelling met plezier af op de door u gespecificeerde afleverlocatie. Bestel uw producten gemakkelijk via onze webshop of neem telefonisch contact met ons op via 070-320 0834 om uw bestelling door te geven. En is de afleverlocatie binnen een straal van 10km? Dan rekenen wij geen bezorgkosten.

Nederhof Zand & Grond levert uw materialen/producten, afhankelijk van de type producten en de hoeveelheid, op een europallet. Hierover betaalt u € 20,- statiegeld, wat u uiteraard direct van ons terugkrijgt bij retournering van de pallet. In veel gevallen hebben wij de producten in ons assortiment op voorraad, echter raden we u wel aan om tijdig te bestellen om verzekerd te zijn van de benodigde materialen/producten.

Bij Nederhof Zand & Grond hanteren we een minimum bestelwaarde van €67,50 en bezorgen we in een straal van 45km rondom onze vestiging in Den Haag. Binnen een straal van 10km betaalt u geen bezorgkosten.

Bestaat uw bestelling uit meer dan 25 zakken? Dan rekenen wij € 20,- statiegeld voor een europallet. Deze krijgt u uiteraard terug van ons na retournering van de pallet.

Bij Nederhof Zand & Grond is het vanaf 3 m3 mogelijk om de materialen los gestort afgeleverd te krijgen. Dit wordt achteruit gestort; onze chauffeurs kiepen de materialen achteruit de vrachtwagen.

In het geval van een grote hoeveelheid of een kleine straat is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze ‘uitknijpservice’. Onze chauffeur knijpt het met behulp van de autokraan op de door u gewenste plek. De kosten hiervoor zijn € 40,00 per vracht. Een andere optie is achteruit storten, wanneer de vrachtwagen niet de mogelijkheid heeft om achteruit te rijden

Normaliter zal onze chauffeur de materialen afleveren naast de vrachtauto, mits de losplaats een verharde weg is en er voldoende ruimte is. Hiervoor is minimaal 400cm doorrijhoogte nodig en moet het 300cm breed zijn.

Let op; onze vrachtauto’s rijden niet over stoepen, door dichtbegroeide struiken of laaghangende takken. Dit kan namelijk onze vrachtauto’s beschadigen. Indien er twijfel is over de losplaats zal de chauffeur de materialen aan de dichtstbijzijnde hoofdweg leveren.